Huoltokatkos

Teemme huoltotöitä verkkokauppasivustollamme sunnuntaina 19.12. n. klo 10–13 välillä, jolloin verkkokaupasta ei saa tehtyä tilauksia. Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvia häiriötä.
VERKKOKAUPPAAN

Ammattikeittiöiden palvelutukku

Chipsters-Baron´s Food

Chipsters-Baron’s Food on ammattikeittiöiden palveleva elintarviketukku, jonka mutkaton toiminta kattaa tänä päivänä koko Suomen. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja osaavaan henkilökuntaan. Kattavaan valikoimaamme kuuluu laadukkaan tuorekalan ja kalavalmisteiden lisäksi mm. monipuolinen valikoima liha-, meijeri-, kananmuna- ja leipomotuotteita sekä tuoretuotteet kuten hedelmät, vihannekset, marjat, yrtit ja sienet.

Lähde makumatkalle!

Voit tutustua verkkokauppamme valikoimaan ilman kirjautumista.

Kattava valikoimamme

LIHA

SIIPIKARJA

MERENELÄVÄT

LEIPOMO

DELI

SUKLAA

KASVIKSET

MEIJERI

MAUSTEET

Makuja ja nautintoja

Seuraa somessa ja ihastu!

Uusittu verkkokauppa on nyt auki!

Tuotteet

Liha

Valikoimistamme löytyy erilaisia laadukkaita tuore- tai pakastelihoja. Saatavilla on kattava brändivalikoima, joka takaa lihoja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin lounaspuolelle kuin vaativampaankin keittiöön. Perusvalikoimiimme kuuluvat naudan-, porsaan-, karitsanlihojen ohella myös erikoisemmat tuotteet sekä raaka- ja valmistuotteet. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset kausituotteet, kuten syksyisin kattava riistavalikoima.

Siipikarja

Tarjolla on useita erilaisia siipikarjatuotteita ja riistalintuja. Meiltä saa kätevästi tuoretta siipikarjaa, ja kiireisille keittiöille on tarjolla myös paljon valmiita tuotteita. Valikoimiimme kuuluvat broileri ja kalkkuna sekä muut linnut, joista löytyvät niin tuoreet kuin kypsätkin tuotteet.

Kalat ja äyriäiset

Kattava seafood-valikoimamme tarjoaa laadukkaita kalatuotteita ja -jalosteita niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä saat tuoreet ja pakastetut kalat sekä jalostetut ja kypsät merenherkut. Kalapuolemme kehittyy jatkuvasti ja tavoitteenamme on luoda maukkaita ratkaisuja jokaiseen keittiöön.

Kasvikset

Meiltä löytyvät tuoreet hedelmät ja vihannekset sekä paljon erilaisia pakastekasviksia. Meillä on myös kattava valikoima vihannestapaksia, kasvissekoituksia, pyreitä ja vegaanisia kasvisvalmisteita. Maustamiseen saat meiltä myös tarvittavat pakastekuivatut tai pakasteyrtit, jotka ovat helppokäyttöisiä ja säilyvät pitkään.

Mausteet

Erittäin laadukkaat Wibergin mausteet, suolat, yrtit ja maustesekoitukset viimeistelevät tarjottavan aterian. Valikoimissamme on myös Ponthierin koristeet ja pyreet, Sosan pakastekuivatut marjat, hedelmät, hillot. Meiltä löytyy myös kattava valikoima öljyjä ja maustekastikkeita sekä paljon muuta niin ruoanlaittoon kuin leipomiseenkin.

Leipomo ja Deli

Meiltä löydät silmiä hiveleviä käyttövalmiita leivonnaisia, kakkuja, kuppikakkuja ja pikkuleipiä jälkiruoaksi tai vitriiniin myyntiin. Valikoimistamme löytyvät monipuolisesti erilaiset leivät ja sämpylät leipäpöytiin tai burgereihin. Tarjolla on myös monipuolisesti gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Meijeri

Meiltä saat erilaisia juustoja läheltä ja kaukaa. Valitse suussa sulava ranskalainen Brie tai kenties napolilaista Mozzarellaa. Kotimaiset Arlan tuotteet löytyvät myös hyvin edustettuina. Vegaaninen juustoraaste ja -viipale on myös löytänyt tiensä valikoimaamme.
Tuoreet kananmunat ja kananmunatuotteet
Valikoimassamme on kotimaiset tuoreet kananmunat myös luomuna sekä erilaiset kananmunatuotteet kuten valkuais-, keltuais- ja kokomunamassa.

Suklaa

Maailmankuulu Ranskalainen Valrhonan täyteläinen suklaa löytyy valikoimistamme. Valrhonan suklaa on erittäin monikäyttöinen tuote, joka toimii niin leipomisessa kuin jälkiruoissakin. Valrhona tukee myös kestävää kehitystä, ja heidän Inspiration-sarjansa on täysin vegaaninen.
Nettisivut toteutti:
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram